Obrada fotografija

Restauracija fotografija

Napomena: U slučaju da se naknadno ispostavi da je potrebna neplanirano kompleksna restauracija nastavićemo sa radom tek pošto konsultujemo stranku o novonastaloj situaciji.

PRIMER 1 PRIMER 2

Kolorizacija fotografija

Savremeni digitalni grafički alati omogućavaju kolorizaciju slike do nivoao koji je doskora bio nezamisliv. Dodavanjem boja nekoj crno-beloj slici udahnjuje joj se novi život.

PRIMER 1 PRIMER 2

Retuširanje fotografija

PRIMER 1 PRIMER 2

Uklanjanje ličnosti ili predmeta

Ako vam je posebno stalo do toga da se neka ličnost ili predmet više ne nalaze na nekoj vašoj fotografiji tako će i biti. Posebnom tehnikom "navlačenja" pozadine upravo to postižemo - baš kao u onoj pesmi "Sve će to mila moja...".

PRIMER 1 PRIMER 2

Foto montaža

Da li vam se nekad desilo da ste videli nešto što je nerealno, neobično ili nesvakidašnje na nekoj slici i dali ste to prokomentarisali rečima:"Ma to je foto montaža"? Možda ste bili u pravu a možda i ne... Ovo što vam mi nudimo jeste sigurno foto montaža.

PRIMER 1 PRIMER 2

Specijalni efekti

Trudimo se da vašu maštu i očekivanja pretočimo u vizuelno atraktivne poruke koristeći digitalne alate. Upotrebom softverskih filtera moguće je postići veoma interesantne vizuelne efekte.

PRIMER 1 PRIMER 2